access bars

Access bars

Se spomnite zadnjega trenutka v svojem življenju, ko ste bili popolnoma, sproščeni, negovani in preskrbljeni? Ali pa je že kar malce predolgo, odkar ste prejeli zdravljenje in prijaznost brez kakršnegakoli obsojanja svojega telesa in bitja?

Ste vedeli, da je na vaši glavi 32 točk, ki vam lahkotno in brez napora, če se jih rahlo dotaknemo, sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali?

Te točke vsebujejo vse misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju. To je priložnost, da se znebite vsega!

Vsaka Bars seansa lahko sprosti od 5 - 10 tisoč let omejitev na področju življenja, povezano s točko, ki se je dotikamo. To je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti.

Koliko življenja ste preživeli tako, da ste delali, namesto, da bi prejemali?

Ste opazili, da vaše življenje še ni takšno, kot želite, da bi bilo?

Lahko bi imeli vse, kar želite ( in še več), če bi bili voljni prejemati.

Access Bars so pomagali tisočem ljudem spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, stresom in veliko več.

V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega.